fast-s

علایم بیماری سرخک عبارت است از :تب بالا و چند روزه،آب ریزش بینی،التهاب ملتحه چشم و جوش هایی که بعد از شروع تب ظاهر می شوند.التهاب پرده مغز التهاب گوشی میانی و برونشیت ممکن است در ادامه علایم سرخک ظاهر شود.در بعضی از کشورها میزان مرگ ومیر به 10درصد مبتلایان می رسد. سرخجه نیز با بثورات جلدی همراه است و علایم آن نظیر تب و سرفه خفیف تر از سرخک بوده و بیماری خطرناکی نیست.خطر این بیماری مربوط به خانم های باردار است که در صورت ابتلا احتمال نقص مادرزادی در کودک زیاد است.




این واکسن به صورت زیرپوستی تزریق می‌گردد. و گهگاه در محل تزریق تورم و سفتی گذرا می‌تواند ایجاد شود. از عوارض بسیار نادر این واکسن می‌توان از: تب و تشنج، تشنج بدون تب، تورم غدد بزاقی و مننژیت نام برد که معمولا حداکثر ظرف یک ماه پس از تزریق واکسن می‌توانند ایجاد شوند که مشکل خاصی برای بیمار ایجاد نمی‌کنند؛ بثورات پوستی نیز در برخی موارد یک هفته تا ده روز پس از تزریق واکسن مشاهده می شود.




چرا واکسن نوزاد را باید سر موقع زد؟


واکسیناسیون کودک باید بر اساس جدول تنظیم شده ای که پس از تولد نوزاد، در کارت رشد او توسط بیمارستان به والدین داده می شود، سر موقع انجام شود. معمولا وقتی کودک را به خانه بهداشت می برند تا واکسن به او تزریق شود، نوبت واکسن بعدی در آنجا به والدین گفته می شود که باید با دقت آن را به خاطر بسپارند.




تزریق واکسن به کودک


شکی نیست که سطح آگاهی والدین از ضروری بودن تزریق واکسن به نوزادشان بسیار بیشتر از گذشته شده است و شاید تنها درصد اندکی از جامعه، به علت ترس از عواقب واکسن و نداشتن آگاهی کافی در این زمینه، اقدام به تزریق واکسن های ضروری برای نوازادشان نکنند.




به هر حال والدین باید بدانند که چه واکسن هایی برای نوزادشان ضروری است و آنها را از ابتلا به چه بیماری های خطرناکی محافظت می کند.




واکسن هایی که به نوزاد تزریق می شود و یا به شکل قطره (مثل قطره فلج اطفال) به او خورانده می شود، اغلب میکروب ضعیف شده و یا کشته شده یک بیماری است که محققان پس از مدت ها مطالعه و بررسی، به ساخت آن واکسن دست یافته اند.




هنگامی که میکروب ضعیف شده و یا کشته شده یک بیماری به بدن نوزاد وارد می شود، سیستم ایمنی بدن او شروع به تولید آنتی بادی هایی علیه آن میکروب می کند تا آن را از بین ببرد و چون این میکروب توسط متخصصین، تضعیف و یا کشته شده است، بدن موفق به از بین بردن آن می شود.




اما هدف اصلی از تزریق واکسن به کودک آن است که با از بین رفتن میکروب بیماری، آنتی بادی هایی که علیه آن در بدن کودک ساخته شده اند، باقی می مانند و در صورتی که آن میکروب، یک بار دیگر وارد بدن کودک شود، هرگز به آن بیماری مبتلا نخواهد شد.




نوزادی که به دنیا می آید، بلافاصله پس از تولد باید طبق یک برنامه تنظیم شده، واکسن های مختلفی را در زمان های مختلف دریافت کند، زیرا محققین بیماری های خطرناک و کشنده ای را که موجب مرگ و میر و یا صدمات جدی به نوزادان می شود را بررسی کرده اند و با ساخت واکسن آنها، مصونیت های لازم را برای نوزادان به وجود می آورند.


منبع:nininama

  • موافقین ۱ مخالفین ۰
  • ۹۸/۰۵/۰۵
  • ۳۶۹ نمایش
  • 3bas bas

نظرات (۱)

وبلاگ خیلی زیبایی داری، واقعا کارت حرف نداره!

راستی من یه وبسایت جدید ساختم خوشحال میشم سر بزنید

نظر یادتان نرود!

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی